UA

Тамаш Хак-Ковач офіційно вступив на посаду Голови Правління АТ «ОТП Банк»

З 15 серпня 2012 року пан Тамаш Хак-Ковач, після завершення процедури затвердження на посаду в НБУ, офіційно заступив на посаду Голови Правління АТ «ОТП Банк».

«Пан Тамаш Хак-Ковач»

Наразі склад Правління банку наступний: Голова Правління –Тамаш Хак-Ковач, Члени Правління – Лілія Лазепко (операційна діяльність та IT), Михайло Кузьмін (управління ризиками), Алла Бініашвілі (корпоративний бізнес), Міклош Бебіак (фінансовий директор), Євген Настрадін (роздрібний бізнес) та Володимир Мудрий (споживче кредитування).

Пан Хак-Ковач народився 1970 року в індустріальному місті Міщкольц, Угорщина. У 1995 році закінчив Будапештський університет економічних наук за спеціальністю «Фінанси та бухгалтерський облік». Другу освіту отримав в Університеті Саарланд, м. Саарбрюккен, Німеччина, за спеціальністю «Фінанси та кредит». Додатково навчався за спеціальністю «Корпоративне фінансування» в Університеті Відня, Австрія. У 2004 році проходив навчання у CFA Institute, Шарлотсвілл, США, а у 2010-2011 роках навчався в IMD (International Institute for Management Development), м. Лозанна, Швейцарія.

На останньому курсі основного навчання пан Хак-Ковач поєднував навчання з роботою. Після закінчення університету півтора роки працював асистентом фінансового директора в страховій компанії «Providencia Insurance Plc». Наступні 4 роки обіймав посаду генерального директора виробничого підприємства, після чого отримав запрошення від Commerzbank. З цього моменту 12 років працював у банківському бізнесі: 2000-2007 рр. виконував обов'язки Голови Правління дочірнього банку Commerzbank в Угорщині, з липня 2007 р. очолював дочірній банк Commerzbank у Москві, а з травня 2010 р. керував підрозділом Центральної та Східної Європи (CEE) Commerzbank. Зокрема, працюючи в Росії, пан Хак-Ковач зарекомендував себе як ефективний кризовий менеджер, який зумів найти вірні рішення для подальшого розвитку фінансової установи. З березня 2012 року працює в АТ «ОТП Банк», Україна.

Одружений. Виховує трьох доньок (15 років, 11 років і 1,5 роки).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація