UA

Володимира Мудрого призначено членом Правління ОТП Банк

Рішенням Наглядової Ради АТ «ОТП Банк» від 07.07.12 року Володимир Мудрий (генеральний директор ТОВ «ОТП Кредит») заступає на посаду члена Правління банку з 10 липня 2012 р.

Нагадаємо, що з 2 липня 2012 року, внаслідок злиття фінансової компанії ТОВ «ОТП Кредит» і АТ «ОТП Банк», ТОВ «ОТП Кредит» входить в структуру банку в якості бізнес-підрозділу. Банк буде надавати продукти та послуги на ринку споживчого кредитування під брендом «ОТП Кредит». Це сприятиме розвитку нових можливостей і пропозицій для існуючих і нових клієнтів.

Володимир Мудрий народився у 1979 році. Закінчив економічний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки за спеціальністю «Фінанси і кредит». Другу вищу освіту здобув у Krannert Business School (США) і Tias Nimbas Business School (Нідерланди), де в 2010 році захистив ступінь EMBA за спеціальністю «міжнародний менеджмент».

Одружений, виховує доньку та сина.

Професійний досвід:

2010 - 2012 рр. – генеральний директор ТОВ «ОТП Кредит»

2008 - 2010 рр. – начальник Управління операційного супроводження активно-пасивних операцій клієнтів Банку

2007 - 2008 рр. – заступник начальника операційного відділу ОТП Банку

2005 - 2007 рр. – начальник операційного відділу Волинської філії ОТП Банку

2003 - 2005 рр. – заступник начальника бек-офісу головного Волинського регіонального управління «Приват Банку»

2002 - 2003 рр. – начальник відділу кредитування фізичних осіб та контролю над депозитами головного офісу «Приват Банку» у Волинському регіоні

2001-2002 рр. – спеціаліст головного Волинського регіонального управління «Приват Банку».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація