UA

ОТП Банк знову став володарем Euromoney Private Banking Award

Private banking АТ «ОТП Банк» знову отримав нагороду в рамках щорічного ренкінгу Private Banking and Wealth Management Survey, що проводив британський журнал Euromoney. Цього року банк став переможцем у номінації Best for High Net Worth Individuals.

«Ця нагорода абсолютно заслужена, адже нам вдалося збільшити кількість наших клієнтів до 2 тис. осіб, а активи під нашим управлінням за 2011 рік зросли на 20%», – зазначає керівник напряму Private Banking OTP Bank Олена Колосвєтова. Таких результатів на молодому українському ринку private banking послуг ОТП Банку, за її словами, вдалося досягти завдяки високому рівню сервісу (який також був відзначений Euromoney), сильній аналітичній команді, здатній запропонувати максимально ефективний набір інструментів для управління капіталом, а також низці унікальних продуктів для vip-клієнтів, що дозволяють їм комфортно почувати себе в будь-якій точці світу.

Нагадаємо, що це вже не перша нагорода українського ОТП Банку від Euromoney. У минулому році банк став лауреатом конкурсу в номінації Private Banking Poll і був визнаний за версією журналу кращим банком, що надає послуги Private Banking в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація