UA

Офіційне повідомлення Про зміни у складі Правління АТ «ОТП Банк» (Україна)

OTP Bank Plc. повідомляє про те, що Дмитро Володимирович Зінков буде звільнений від обов'язків Голови Правління за взаємною згодою сторін з 29 лютого 2012 року. Одночасно пан Зінков покине всі займані посади у всіх асоційованих компаніях банку.

Пан Зінков почав роботу в банку у 1999 році, а з липня 2006 року ‒ обіймав посаду Голови Правління АТ «ОТП Банк». У 2007 році пан Зінков став переможцем у престижній номінації «Банкір року» за версією тижневика «Бізнес»; на сьогодні він займає посаду Голови Ради директорів Форуму Провідних Міжнародних Фінансових Установ.

Керівництво OTP Group висловлює подяку пану Зінкову за його зусилля, відзначаючи його важливий внесок у становлення і розвиток дочірнього банку Групи в Україні. Група також високо оцінює результати його роботи, зокрема щодо подолання наслідків фінансової кризи.

Після припинення виконання обов'язків паном Зінковим, український дочірній банк OTP Bank після проведення всіх необхідних узгоджень очолить д-р Тамаш Хак-Ковач (Dr. TamГЎs HГЎk-KovГЎcs). Д-р Тамаш Хак-Ковач, економіст за освітою, розпочав свою професійну діяльність у страховій компанії Providencia Insurance Plc., потім обіймав посаду генерального директора в Голландсько-угорському консорціумі. З 2000 року пан Хак-Ковач виконував обов'язки Голови Правління дочірнього банку Commerzbank в Угорщині, з липня 2007 року очолював дочірній банк Commerzbank у Москві, а з травня 2010 року керував підрозділом Центральної та Східної Європи (CEE) Commerzbank.

До офіційного призначення д-ра Тамаша Хак-Ковача, в якості в. о. Голови Правління буде виступати пані Лілія Лазепко, член Правління, яка відповідає за інформаційні технології та операційну діяльность.

OTP Bank Plc.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація