UA

АТ «ОТП Банк» розширив «золоту» мережу

З 1 лютого золоті зливки можна буде придбати в 12 відділеннях «ОТП Банк».

З початку лютого операції з банківськими металами (золотом) стануть доступні у відділеннях АТ «ОТП Банк» по всій Україні. Крім трьох відділень у Києві, які до сьогодні здійснювали подібні операції (Головний офіс, «Софіївське» і «Старокиївське»), до «золотої мережі» долучилися також відділення «Сінне» і «Політехнічне» у Києві, «Крутогірне» відділення у Дніпропетровську, «Приморське» відділення в Одесі, а також Регіональні дирекції у Харкові, Львові, Запоріжжі, Донецьку та Вінниці.

«Важливо відзначити, що зазначені 12 відділень – це ті відділення, де золоті злитки присутні фізично, тобто їх можна придбати день у день. У всіх інших відділеннях також можна провести операції з банківськими металами, але з відкладеною поставкою злитків: клієнт оплачує за курсом на сьогодні, а отримує злитки протягом 3-5 днів. При цьому він нічого не втрачає, оскільки застрахований від зростання ціни», — розповідає В'ячеслав Фоменко, керівник проектів відділу активно-пасивних продуктів роздрібного бізнесу.

На думку більшості експертів ринку, банківські метали сьогодні є одним із найбільш привабливих інвестиційних інструментів. «Золото цього року, судячи з усього, ще має неодноразово перевищити свій історичний максимум ціни, оскільки саме в ньому інвестори знаходять притулок на тлі загальної нестабільності у світовій економіці, коли євро і долар залишають привід для сумнівів у їх стабільності. Навіть протягом зазвичай інертного і святкового січня ціна благородного металу зросла на 11% (!!!), а річний приріст перевищив 30% і в черговий раз залишив позаду практично всі інвестиційні активи», — додає В'ячеслав Фоменко.

Нагадаємо, що операції з банківськими металами «ОТП Банк» почав проводити з середини 2011 року і вже продав понад 32 кг золота.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація