UA

Private Banking від OTP Bank знову визнано кращим у Центральній та Східній Європі

Журнали The Banker і Professional Wealth Management (PWM) (входять до видавничої групи Financial Times Group) у рамках свого щорічного рейтингу банків, що надають послугу private banking і wealth management, назвали OTP Bank Plc. «Best Private Bank» у Центральній та Східній Європі.

«Цей успіх заснований на ретельному вибудовуванні відносин – не тільки з нашими клієнтами, але і з колегами по ринку, адаптивності інвестиційних моделей, які ми пропонуємо нашим клієнтам, до нових ринкових і законодавчих умов і, звичайно ж, – на довірі наших клієнтів, заробленій роками бездоганної роботи», – прокоментували нагороду в OTP Bank Plc. «Ми впевнені, що нашому успіху в Центральній та Східній Європі у значній мірі також посприяла широка представленість банку в цих регіонах, і, звичайно, професійна робота наших дочірніх банків в інших країнах», – додали представники OTP Bank Plc.

Про успішність напряму private banking в OTP Bank Plc. свідчать не тільки регулярні перемоги в рейтингу The Banker (це вже третя перемога банку в даній номінації), але й кількість клієнтів: станом на кінець вересня 2011 року OTP Private Banking обслуговував 29,3 тис. осіб, а загальна сума під управлінням становила 2,94 млрд євро.

Нагадаємо також, що визнання високого класу послуг private banking останнім часом отримував не тільки OTP Bank Plc., але і його дочірні банки. Зокрема, навесні цього року всесвітньо відомий британський фінансовий журнал Euromoney нагородив український OTP Bank за видатні досягнення у сфері розвитку послуг Private Banking в Україні за підсумками 2010 року.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація