UA

OTP Bank починає здійснювати операції з банківськими металами по всій Україні

Починаючи з 10 жовтня 2011 року Банк здійснює операції з готівковим та безготівковим золотом у всіх відділеннях мережі.

Це стало можливим завдяки продажам зливків з відкладеною поставкою. Спочатку банк укладає договір з клієнтом, в якому фіксується ціна угоди, потім клієнт вносить гроші на рахунок для оплати вартості золота, а через 2-3 дні зливки доставляються у відділення, де клієнт може забрати їх або розмістити на відповідальне зберігання.

Крім послуги купівлі - продажу готівкових зливків, Банк також пропонує відповідальне зберігання зливків, відкриття і ведення рахунків у золоті, а також купівлю - продаж безготівкового металу, який обліковується на поточному рахунку в золоті та відповідно до класифікації НБУ прирівнюється до іноземної валюти.

Нагадаємо, що день в день зливки золота можна купити в Головному офісі Банку, відділеннях «Софіївське» (м. Київ, вул. Софіївська, 12) та «Старокиївське» (м. Київ, вул. Кутузова, 12).

Банк здійснює операції з готівковими і безготівковими банківськими металами (операцій експертизи та зворотного викупу зливків проводяться лише в Головному офісі банку). Детальніше про переваги того чи іншого виду.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація