UA

OTP Bank підтримав міжнародний джаз-фестиваль «Art Jazz Cooperation 2011»

Вже четвертий рік поспіль OTP Bank, сповідуючи принципи корпоративної соціальної відповідальності, підтримує міжнародний джазовий фестиваль, що проходить у серпні-вересні і є музичною візитівкою Волині.

Четвертий міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2011» відбудеться 3-4 вересня та об’єднає не лише різні жанри мистецтва в темі джазової музики, але й міста: Луцьк та Рівне на деякий час стануть центром культурного життя і водночас розпочнуть «новий сезон» фестивального руху України.

Метою фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури, налагодження співпраці між культурними, бізнесовими організаціями, владними структурами, розвиток туристичної галузі Рівненської та Волинської областей.

Соціальною скерованістю фестивалю є підтримка талановитої молоді з малозабезпечених родин, популяризації українських виконавців джазу.

Виступи паралельно проходитимуть у Луцькому замку та Рівненському обласному музично-драматичному театрі. Луцький замок XIV століття гостинно розчинить свою давню браму перед учасниками та гостями фестивалю, які зможуть насолодитися не лише унікальною середньовічною атмосферою, а й послухати цьогорічного хедлайнера фестивалю ― Карла Фрірсона (*Karl Frierson, США), соліста всесвітньовідомого музичного колективу De Phazz. Славетний музикант виступатиме і в Рівному. У всіх нас буде унікальна можливість почути Карла Фрірсона наживо разом із харківським джазовим колективом Acoustic Quartet. До фестивальних дійств долучаться колективи з України, Польщі та інших країн Європи.

«Art Jazz Cooperation» ― унікальний мистецький проект, поєднання різноманітних жанрів мистецтва в темі джазу: музика, фотографія, живопис, хореографія тощо.

Із детальною програмою фестивалю невдовзі можна буде ознайомитися на сайті: www.artjazz.info.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація