UA

Відділення OTP Bank «Софіївське» та «Старокиївське» починають здійснювати операції з банківськими металами

Починаючи з 1 серпня 2011 року у відділеннях АТ «ОТП Банк» «Софіївському» (м. Київ, вул. Софіївська, 12) та «Старокиївському» (м. Київ, вул. Кутузова, 12), будуть здійснюватися операції з готівковим та безготівковим золотом (окрім операцій експертизи та зворотного викупу зливків).

Першим такі операції у травні поточного року розпочав Головний офіс Банку (м. Київ, вул. Жилянська, 43), а з 1 серпня продаж банківських металів тут буде здійснюватись ще й у післяопераційній касі (щодня до 20:00 та в суботу).

Банк здійснює операції з готівковими та безготівковими банківськими металами. Детальніше про переваги того чи іншого виду.

Зазначимо, що банківські метали, зокрема, золото, були та залишаються не лише надійною, а й вельми прибутковою інвестицією. Про це свідчить як 30%-ий ріст цін на золото у 2010 році, так і постійні закупівлі банківських металів центральними банками провідних країн світу.

У поточному році попит на золото продовжує стабільний зріст. Так, у першому півріччі 2011 року ціна на цей метал зросла на 14%, (в т.ч. на 8% лише у липні), що обумовлено нестабільністю світової економіки, що завжди веде до підвищеного попиту на золото.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація