UA

Група ОТП і Національна мережа гіпермаркетів «Епіцентр» розширюють партнерство

19 липня 2011 АТ «ОТП Банк» збільшив ліміт фінансування для ТОВ «Епіцентр-К» за рахунок відновлюваної кредитної лінії на суму 25 млн. дол. США строком на 5 років. З урахуванням існуючих інвестиційних лімітів, загальний обсяг фінансування збільшився до 55 млн. дол. США.

Одночасно, з липня 2011 року фінансова компанія «ОТП Кредит» та мережа будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр» почали співпрацю за програмою споживчого кредитування. Відтепер, будівельно-господарські товари мережі «Епіцентр» стануть ще більш доступними для пересічного громадянина, адже на весь асортимент буде поширюватися кредитна пропозиція від «ОТП Кредит».

«Як відомо, вже впродовж кількох років в Україні працює не тільки «ОТП Банк», який став «локомотивом» угорської фінансової групи «OTP Group» на українському фінансовому ринку, але й інші компанії групи, які надають небанківські фінансові послуги. Наша співпраця з компанією «Епіцентр» – ідеальний приклад синергії, здавалося б, абсолютно різних послуг – корпоративного і споживчого кредитування. Упевнений, що така співпраця принесе користь усім сторонам: банку, самій компанії і клієнтам мережі, які значно розширять свої купівельні можливості разом з «ОТП Кредит», – вважає голова правління АТ «ОТП Банк» Дмитро Зінков.

Національна мережа гіпермаркетів «Епіцентр» – лідер будівельно-господарського ринку України – налічує 28 гіпермаркетів: 6 у столиці і 22 в регіонах. Загальна торговельна площа всіх гіпермаркетів у 2010 році склала 673 200 кв. м.

На сьогоднішній день гіпермаркети «Епіцентр» щодня є одним з найбільш відвідуваних місць в Україні. Сукупна кількість відвідувань, здійснених у національній мережі гіпермаркетів «Епіцентр» у 2010 році, вже перевищила кількість населення України у двічі і склала понад 100 млн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація