UA

OTП Банк отримав нагороду Сommerzbank за високу якість платежів

OTP Bank отримав престижну нагороду одного з провідних банків Німеччини Commerzbank AG за високу якість міжнародних розрахунків – «STP Award 2010 Excellent Quality».

Дана нагорода вручається за значний загальний обсяг платіжних трансакцій та за високу частку платежів, що не потребують ручної обробки, і свідчить про майже стовідсоткову якість виконання OTP Bank вихідних автоматичних платежів в євро (STP / Straight Through Processing) через Commerzbank AG, Німеччина.

Частка STP-платежів OTP Bank у 2010 році за платежами клієнтів, що здійснювалися через Commerzbank AG, склала 98,16%, за розрахунками на міжбанківському ринку — 99,79%.

Це вже не перша нагорода Банку у сфері розрахунків: у 2009 та 2010 роках банки-кореспонденти також відмічали АТ «ОТП Банк» за високу якість платежів.

«Дана нагорода свідчить про високу якість наданих банком послуг, відображає професійний рівень співробітників, а також відповідність рівня розрахункових операцій, що здійснює OTP Bank, сучасним стандартам та світовим тенденціям у банківській сфері», — зазначає директор з операційної діяльності Наталія Шевченко.

В 2011 році показник STP за всіма видами платежів залишається на такому ж високому рівні, його середнє значення за поточний період складає 99,37%.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація