UA

«ОТП Лізинг» спустила на воду первістка «НІБУЛОНівської» флотилії

Компанія «ОТП Лізинг» бере активну участь в будівництві флоту з шести буксирів для одного з найбільших сільськогосподарських підприємств «НІбулон» (Миколаїв), перший з яких було завершено та спущено на воду 31 травня 2011 року.

Корабель профінансовано коштами компанії «ОТП Лізинг» та буде знаходитися у її власності до закінчення строку лізингової угоди, укладеної  на 5 років.  Судна будуть обслуговувати вже побудовані 24 зернові баржі, в рамках проекту реанімації українського річного судноплавства.

«Також найближчим часом в Будапешті буде схвалено проект з фінансування двох наступних буксирів, які знаходяться на заключній стадії будівництва на заводі «Океан», що дозволить нам профінансувати вже в липні додаткові два судна «НІбулона» і, таким чином, забезпечити 50% загального фінансування флоту буксирів даної компанії» - говорить генеральний директор ТОВ «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». Основним напрямом діяльності компанії  є надання послуг з довгострокового фінансового та оперативного лізингу. Компанія активно працює як з великим, так і з середнім корпоративним бізнесом.

На початок 2010 року активи компанії склали 6 млн грн. За показником нового бізнесу в 2010 році компанія «ОТП Лізинг» увійшла в четвірку найактивніших українських лізингових компаній, а за розміром лізингового портфеля – посіла 12 місце серед 20 компаній – членів Асоціації «Українське об‘єднання лізингодавців».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація