UA

OTP Bank отримав нагороду ЄБРР

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) визнав АТ «ОТП Банк» найактивнішим банком-учасником Програми сприяння розвитку торгівлі ЄБРР в Україні за підсумками 2010 року. Раніше цієї почесної відзнаки удостоювалися банки «Райффайзен Банк Аваль» (2009 р.) і «Укрексімбанк» (2008 р.).
«OTP Bank вперше отримує цю нагороду ЄБРР, але, враховуючи нашу динаміку портфеля документарних операцій, який у 2010 році продемонстрував ріст у 2,5 рази, ми впевнені, що вона цілком заслужена», – коментує досягнення банку Алла Бініашвілі, член Правління, яка очолює бізнес-лінію Corporate.

З урахуванням того, що традиційне банківське кредитування на початку 2010 року розвивалося вкрай помірними темпами, торговельне фінансування стало вельми затребуваною послугою серед клієнтів банку. «Головними нашими перевагами при операціях торгового фінансування були гнучкість умов та здатність іти назустріч клієнтові. І ріст нашого портфеля став ще одним свідченням цього», – підкреслює Алла Бініашвілі.

Програма сприяння розвитку торгівлі ЄБРР впроваджена з метою стимулювання  розвитку зовнішньої і внутрішньої торгівлі в країнах діяльності ЄБРР, включаючи Україну. У рамках цієї Програми ЄБРР надає гарантії міжнародним підтверджуючим банкам, беручи на себе політичні і комерційні платіжні ризики, пов'язані з міжнародними торговими операціями, які здійснюються банками в країнах діяльності ЄБРР.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація