UA

OTP Bank розширив свою присутність у віртуальному просторі

OTP Bank випустив на ринок новий продукт – віртуальну платіжну карту Visa Virtuon.

Ця карта призначена спеціально для здійснення безготівкових розрахунків у мережі Інтернет. За допомогою цієї карти можна абсолютно безпечно оплачувати комунальні послуги, сплачувати мобільні рахунки, товари в Інтернет-магазинах, бронювати номери в готелях та авіаквитки, брати участь в Інтернет-аукціонах тощо. На віртуальній карті відсутня магнітна смуга, смуга для підпису та PIN-код. Саме ці особливості забезпечують максимальний рівень безпеки при розрахунках цією карткою у мережі Інтернет.

«Розрахунки в мережі стають все більш популярними – адже кожен із нас прагне максимально економити свій час. Водночас, багато клієнтів побоюються використовувати для розрахунків у мережі свій основний «пластик», остерігаючись так званого «фішингу» – карткового шахрайства в мережі. А користуючись спеціальними віртуальними картами, клієнт нічим не ризикує, оскільки може зберігати на карті рівно ту суму, яка потрібна йому для найближчих розрахунків», – розповідає Світлана Сіроженко, заступник начальника Управління роздрібного бізнесу OTP Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація