UA

OTP Bank оголосив переможців акції «Сезон друзів»

У березні стали відомі перші переможці акції від OTP Bank «Сезон друзів», яка розпочалася 1 січня і триватиме до 30 червня 2011 року. Володарями призів (нетбуків) стали мешканці Чернівців: Ткачук Сергій Володимирович, який порекомендував послуги Банку своїм знайомим, а також Бєляєв Володимир Валерійович, який завдяки рекомендації став новим клієнтом Банку.

Щоб стати учасником акції та разом із друзями щомісяця брати участь у розіграші двох нетбуків, а наприкінці акції ще й отримати шанс стати власником головного призу – ноутбука Apple Macbook Pro, клієнтам OTP Bank достатньо порекомендувати друзям скористатися послугами Банку. А друзям лише необхідно повідомити менеджеру Банку прізвище та ім'я існуючого клієнта, який порекомендував їм OTP Bank у якості надійного фінансового партнера.

Визначення переможців відбувається шляхом випадкового вибору індивідуального номера клієнта, який був присвоєний йому при відкритті першого продукту або послуги Банку, серед всіх нових клієнтів, які беруть участь у розіграші та внесені до внутрішньої бази даних Банку. Клієнт, який порекомендував другу стати клієнтом Банку, відповідно, визнається іншим переможцем розіграшу.
Розіграші призів проводяться з січня по червень 15 числа кожного місяця. Попереду ще 4 розіграші, а отже – 4 чудові можливості отримати призи від OTP Bank!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація