UA

OTP Group розвиває споживче кредитування в Україні

Компанія «ОТП Кредит», що входить до складу OTP Group, розпочала видачу споживчих кредитів.

18 березня 2011 року розпочала свою роботу дочірня компанія OTP Group в Україні – «ОТП Кредит», яка спеціалізується на видачі кредитів на споживчі цілі у точках продажу. Регіональні офіси «ОТП Кредит» вже функціонують у 6-ти містах України: Донецьку, Луганську, Харкові, Львові, Миколаєві та Вінниці. Штат компанії на сьогоднішній день налічує 80 співробітників.

«Важливо відзначити, що на сьогодні ми представлені вже у 20 торгових точках. Успішна попередня підготовка перед виходом на ринок дозволила «ОТП Кредит» укласти договори про співпрацю з понад 100 торговими партнерами», – розповідає Володимир Мудрий, Генеральний директор компанії «ОТП Кредит».

«OTP Group має позитивний досвід розвитку споживчого кредитування в Росії. Сьогодні український ринок споживчих кредитів є одним із найбільш динамічно-зростаючих і перспективних. Тому ми прийняли рішення використати успішний досвід Групи, отриманий на інших ринках, і створити окрему фінансову компанію, яка сконцентрується виключно на кредитуванні на споживчі цілі в точках продажу», – коментує старт діяльності нової компанії Голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков.

ТОВ «ОТП Кредит» – фінансова компанія, що надає професійні фінансові послуги у сфері кредитування на споживчі цілі в точках продажу (POS-кредитуванні). Ліцензія «На здійснення діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів» серія АВ № 580552, видана Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України 09.03.2011.

Компанія «ОТП Кредит» зареєстрована 20 липня 2010 р. і входить до складу міжнародної фінансової групи ОТР Group, представленої у 9 країнах Центральної та Східної Європи. Акціонери компанії: 60% АТ «ОТП Банк» (Україна) і 40% ВАТ «ОТП Банк» (Росія).

Компанія «ОТП Кредит» надає споживчі кредити на купівлю широкого спектру товарів непродовольчої групи і послуг.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація