UA

АТ «ОТП Банк» відкрив відділення для співробітників ВАТ «Азот»

OTP Bank відкрив своє перше відділення на території заводу. «Власне» відділення банку отримали співробітники ВАТ «Азот».

Тепер, щоб переоформити картку, відкрити депозит, отримати кредит або скористатися будь-якими іншими банківськими послугами, працівникам «Азоту» не доведеться «викроювати» робочий час, щоб з'їздити до банку: з березня вони зможуть скористатися послугами відділення АТ «ОТП Банк», відкритого на території заводу.

Нове відділення буде розташоване безпосередньо в холі заводоуправління. «У ньому працівники ВАТ «Азот» зможуть отримати весь комплекс банківських послуг для фізичних осіб: розрахунково-касове обслуговування, відправити / виплатити переказ за допомогою МПС, оформити депозит, одержати кредитну картку або кредит. За необхідності співробітники Азоту також зможуть здійснити будь-які операції із зарплатною карткою: зняття / поповнення, блокування, перевипуск картки або пін-коду, зміна ліміту», – розповідає Костянтин Саленко, начальник регіонального відділення у місті Черкаси.
Нове відділення «ОТП Банк» на території ВАТ «Азот» розраховане на обслуговування понад 4 тис. осіб – тобто всього штату співробітників заводу.

«Відкриття відділення на території заводоуправління значно розширить можливості наших працівників щодо користування банківськими послугами, – коментує появу відділення Олена Муравйова, начальник відділу наукової організації праці та заробітної плати ВАТ«Азот». – Адже завод розташований фактично за межею міста, відповідно, відвідування у робочий час будь-якого «зовнішнього» відділення банку було для співробітників досить проблематичним. Відтепер вони зможуть отримати весь комплекс фінансових послуг, буквально не відходячи від робочого місця».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація