UA

Кількість трансакцій за допомогою телефонного банкінгу від OTP Bank зросла вчетверо

Протягом 2010 року користувачами системи OTPdirekt за допомогою телефонного банкінгу було здійснено близько 23 тисячі трансакцій.

Протягом минулого року за допомогою телефонного банкінгу користувачами системи дистанційного керування рахунками приватних клієнтів OTPdirekt було проведено близько 23 тисяч трансакцій. Це більш ніж у 4 рази перевищує показники 2009 року. Загальний грошовий обіг за допомогою телефонного банкінгу за аналогічний період зріс більш ніж у 6 разів.

«Це свідчить про зацікавленість та довіру клієнтів OTP Bank до послуг дистанційного управління своїми рахунками, в тому числі і до телефонного банкінгу. Телефонний банкінг це альтернативний канал доступу до системи OTPdirekt, за допомогою якого користувачі системи можуть у телефонному режимі виконувати будь-які трансакції, ідентичні трансакціям через Інтернет-банкінг», — розповідає начальник Інформаційного центру OTP Bank Олександр Васильєв.

OTPdirekt — система дистанційного банкінгу OTP Bank для фізичних осіб, що дозволяє самостійно управляти власними поточними, депозитними та картковими рахунками в режимі реального часу.  Здійснити переказ, поповнити депозит, баланс мобільного телефону або гаманець WebMoney, оплатити рахунки за товари, роботи і послуги та інші банківські операції тепер можна за лічені хвилини, використовуючи комп’ютер з підключенням до мережі Internet або мобільний/стаціонарний телефон.

Детальна інформація про всі доступні сервіси та опції системи OTPdirekt міститься в спеціальному «Посібнику користувача».

Підключитися до послуги OTPdirekt можна, зателефонувавши до Довідкового центру або заповнивши заяву на корпоративному веб-сайті OTP Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація