UA

АТ «ОТП Банк» визнаний кращим банком у сфері Private Banking

Журнал Euromoney нагородив OTP Bank за видатні досягнення у сфері розвитку послуг Private Banking в Україні за підсумками 2010 року.

Всесвітньо відомий британський фінансовий журнал Euromoney оголосив лауреатів номінації Private Banking Poll — однієї з найпрестижніших нагород у світовій банківській індустрії в сфері Private Banking.

Кращим банком, що надає послуги Private Banking в Україні, за підсумками 2010 року визнано АТ «ОТП Банк».

Настільки високу оцінку OTP Private Banking в першу чергу отримав за динаміку зростання бізнесу: так, з 2007 року, коли Private Banking тільки з’явився в спектрі послуг АТ «ОТП Банк», клієнтська база становила 1800 клієнтів, а активи під управлінням OTP Private Banking зросли в десятки разів і складають сьогодні 1, 4 млрд.грн.

«Ми раді, але не здивовані цій нагороді, — коментує перемогу банку в Private Banking Poll начальник відділу Private Banking OTP Bank Олена Колосвєтова. — Адже сервіс Private Banking в нашому материнському банку — угорському OTP Bank — неодноразово визнавався кращим у Центральній і Східній Європі, а український підрозділ слідує кращим традиціям материнського банку в управлінні особистими фінансами».

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Журнал The Banker, що входить до складу провідної видавничої групи Financial Times Group, назвав Private Banking материнської структури OTP Group кращим у сегменті послуг приватного банкінгу в Центральній і Східній Європі.

Euromoney – щомісячний журнал, заснований у 1969 році. З 1991 року журнал Euromoney щорічно присуджує «Нагороди за кращі досягнення» (Awards for Excellence) лідерам в області банківської справи, фінансів та інвестицій у 70 країнах світу.

Група Euromoney включає в себе більше 100 компаній, спеціалізацією яких є фінансова і банківська тематика.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація