UA

АТ «ОТП Банк» визнано одним з найбільш шанованих роботодавців і найбільших платників податків

АТ «ОТП Банк» зайняв 16 місце серед найбільш шанованих працедавців за результатами дослідницького проекту Reputation Сapital і HeadHunter. Варто зазначити, що OTP Bank лідирує серед банків, що увійшли до рейтингу. Його бал за результатами голосування склав 73,69, що лише на 6,13 менше, ніж у лідера рейтингу - компанії L'Oreal.

Дослідження проходило у кілька етапів. На першому етапі претендентам було запропоновано оцінити репутацію 50 компаній-роботодавців, які працюють в Україні. До списку топ-50 увійшли: 30 найбільших компаній України (на основі даних Держкомстату), 10 мультинаціональних компаній зі списку The World's Most Reputable Companies (Forbes.com), які активно працюють в Україні, та 10 найбільших банків України (за рейтингом НБУ). Відтак, працівникам з різним рівнем активності на ринку праці (аудиторія порталу hh.ua) було запропоновано відповісти на питання анкети, де кожен респондент спочатку оцінював ступінь свого знання певної компанії як роботодавця, а потім оцінював безпосередньо компанію за методикою WorkRep від Reputation Institute. Методика WorkRep – це стандартизований інструмент вимірювання репутації компанії та її привабливості як роботодавця, розроблений компанією Reputation Institute. В результаті в рейтинг увійшли 22 компаній з індексом репутації вище 70 балів.

.

«Ми завжди вважали, що наш головний капітал – це команда банку, і завжди намагалися максимально задовольняти потреби наших співробітників. Такий позитивний для нас результат «народного» голосування – ще одне підтвердження ефективної HR-політики банку, яка базується у першу чергу на взаємній повазі і підтримці –роботодавцем співробітника і співробітником роботодавця», - коментує результати голосування Оксана Волошина, Начальник Управління по роботі з персоналом АТ «ОТП Банк».

Крім того, напередодні OTP Bank було визнано Державною податковою адміністрацією одним з найбільших платників податків України. Нагадаємо, що до Реєстру великих платників податків згідно з наказом ДПАУ № 1005 включаються компанії, які сукупно за 2010 рік сплатили податків на суму понад 12 млн грн. (1,5 млн дол. США) або у яких обсяг доходів перевищив 500 млн грн. (62,5 млн дол. США).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація