UA

Кількість грошових переказів через OTP Bank за два роки зросла у 16 разів

У 2010 році обіг грошових переказів через OTP Bank становив 250 млн. грн., а їхня кількість зросла у 2,1 рази в порівнянні з 2009 роком, і в 16 разів — у порівнянні з 2008 р.

У 2010 році OTP Bank вдалося досягти помітних результатів у роботі з системами грошових переказів.  Обіг за цим інструментом за минулий рік становив 250 млн. грн., а комісійний дохід за рік — 2,04 млн. грн. (проти 0,97 млн. грн. у 2009 р. Кількість транзакцій досягла 58 тисяч.

Наразі всі відділення АТ «ОТП Банк» надають сервіс з переказів у 7 системах: Western Union, MoneyGram, PrivatMoney, Anelik, Allure, Unistream, Contact.

«OTP Bank розпочав активно працювати з системами грошових переказів у 2008 році. Зараз даний напрямок у банку динамічно розвивається, про що свідчить значне щоквартальне збільшення кількості трансакцій, проведених через банк. У 2010 році кількість здійснених через банк переказів у 16 разів перевищило показник 2008 року і в 2,1 рази показник 2009 р. », - говорить Дмитро Білецький, член правління OTP Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація