UA

У новому році — нові можливості для корпоративних клієнтів OTP Bank

З 5 січня 2011р. OTP Bank запровадив новий тарифний пакет для корпоративних клієнтів з річним обігом 50-400 млн. грн. – «ОТП Бізнес Ліга+».

«ОТП Бізнес Ліга+» – це нова версія популярного серед клієнтів середнього корпоративного бізнесу тарифного пакету «ОТП Бізнес Ліга». Що ж стало в даному випадку «+»? «ОТП Бізнес Ліга+» – це вигідна пропозиція для корпоративних клієнтів, при цьому скористатися ним тепер можуть компанії з річним обігом до 100 млн. грн., а не тільки від 30 до 50 млн., як було раніше. Цей пакет включає можливість випуску та обслуговування необмеженої кількості корпоративних карток Visa Business / MasterCard Business за тарифом, зниженим удвічі. А на найбільш затребувані в бізнесі послуги, такі як платежі в національній та іноземній валюті, купівля/продаж валютних коштів, касові операції, введені спеціальні, найвигідніші на сьогоднішній день тарифи.

«Помилково вважати, що для бізнесу сьогодні важлива тільки економія, — коментує введення нового тарифного плану начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу Ольга Байцар. - Швидше, одним з ключових моментів для успішного корпоративного клієнта, що активно розвивається, зараз є можливість отримати за свої гроші максимально ефективний набір банківських продуктів і послуг. Керуючись цим, ми розробили новий тарифний пакет — «ОТП Бізнес Ліга+», в якому нові клієнти знайдуть для себе все необхідне за оптимальними тарифами».

Більш докладно з новим тарифним пакетом «ОТП Бізнес Ліга+» можна ознайомитися тут.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація