UA

OTP Bank скасовує комісію за поповнення поточного рахунку, але вводить комісію за зняття з нього готівки

Починаючи з 5 січня OTP Bank змінює порядок нарахування комісії при поповненні та знятті готівкових коштів із поточних рахунків. Банк скасовує комісію за готівкове і безготівкове поповнення поточного рахунку (раніше вона становила 1% від суми поповнення), але вводить комісію у розмірі 0,5% від суми зняття готівкових коштів із поточних рахунків.

При цьому, комісія за зняття готівки з поточного рахунку не стягується у разі видачі коштів:

  • Які були зараховані на поточний рахунок через касу відділень регіону, у якому було відкрито поточний рахунок;
  • Які знаходилися на поточних і депозитних рахунках до моменту вступу в силу комісії за видачу готівки з поточного рахунку;
  • Які були зараховані на поточний рахунок через депозитний банкомат (Cash-in) у будь-якому регіоні;
  • Зарахованих на поточний рахунок відсотків за вкладами.

«Нова тарифна політика дуже проста і буде зрозуміла клієнтам: всі кошти, які клієнт приніс готівкою у банк, він отримує без комісії у будь-якому відділенні банку свого регіону», - коментує зміни до порядку нарахування комісії Начальник управління роздрібного бізнесу Олексій Руднєв.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація