UA

OTP Bank відкрив у Луганську новий офіс

Другого листопада відбулося урочисте відкриття нового офісу Луганського регіонального відділення OTP Bank. Нині офіс розташований у центральній частині Луганська за адресою: вул. Шевченка, 4. При цьому в будівлі, де офіс банку розташовувався раніше, продовжує функціонувати відділення, де як і раніше надається весь комплекс послуг.

Нове відділення відповідає найвищим європейським вимогам комфорту і безпеки. Так, до послуг відвідувачів - спеціальна зона з цілодобовою охороною, де клієнти у будь-який час можуть зняти готівку або безкоштовно зателефонувати до Довідкового центру банку. Також на території банку розташована зручна автомобільна парковка.

«Історія нашого банку в Луганську розпочалася ще у 2003 році з відкриття представництва, що складалося всього з двох співробітників і розташовувалося у приміщенні площею 23 кв.м, - розповідає Олександр Герцик, керівник Луганського регіонального відділення. -
Сьогодні ж у Луганську та Луганській області працює 10 відділень, включаючи регіональне».

Важливо, що відкрилося не просто нове відділення, а власний офіс. Рішення придбати власну будівлю, за словами Олександра Герцика, було продиктоване зростанням кількості клієнтів, що вимагало від банку як збільшення кількості персоналу, так і розширення площ.

«Ми впевнені, що відсьогодні кількість наших клієнтів буде зростати ще динамічніше», - резюмував Олександр Герцик на урочистому відкритті другого листопада. Його оптимізм поділяє і член Правління OTP Bank Дмитро Білецький. «Сьогодні для нас очевидно, що наші майбутні успіхи в Україні нерозривно пов'язані з локомотивами вітчизняної економіки - бізнес-активними регіонами, і в першу чергу - східними регіонами. І сьогоднішнє відкриття нового відділення у Луганську - ще одне підтвердження цього», - заявив пан Білецький.

На урочистому відкритті нового регіонального відділення були присутні члени Правління OTP Bank, а також клієнти та партнери банку.

Луганське регіональне відділення OTP Bank було створене у 2003 році. За основними фінансовими показниками воно входить до десятки провідних банківських установ регіону. Так, його сукупний депозитний портфель складає 98,7 млн. грн., кредитний – 367,3 млн. грн. Клієнтська база цієї установи нараховує вже понад 10 тисяч клієнтів.

На базі регіонального відділення сьогодні успішно функціонують відділення у Луганську і в містах Луганської області, а саме в Алчевську, Лисичанську, Сєверодонецьку та Свердловську.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація