UA

OTP Bank пропонує клієнтам Private Banking нову картку Visa Platinum

аЗ 20 вересня 2010 року OTP Bank розпочав продаж першої в Україні платіжної картки Visa Platinum, що інкрустована золотом 999-ї проби. У червні 2010 року дизайн картки Visa Platinum став переможцем у конкурсі «Кращий картковий дизайн платіжних карт», який щомісяця проводить міжнародна платіжна система Visa.

Картка призначена для клієнтів Private Banking, вона підкреслює привілейований статус клієнта і надає її держателю додаткові сервіси та привілеї. Оформлюючи картку, клієнт отримує цілодобовий доступ до міжнародної служби International SOS, що забезпечує йому медичну та юридичну підтримку під час перебування за кордоном.

Крім того, держателям карток Visa Platinum надаються спеціальні пропозиції - програми страхування: захист покупки, страхування подовженої гарантії, поліс медичного страхування для поїздок за межі України; підключення до програми «Додатковий захист», яка забезпечує фінансовий захист і безпеку використання платіжної картки; дисконтна карта Budget, що надає її власникові спеціальні умови оренди автомобілів, як на території України, так і в Європі.

Кожен власник картки має можливість також скористатися преміальними пропозиціями за програмою привілеїв Visa World Best Offers, серед яких спеціальні знижки та бонуси в готелях преміум-класу, ексклюзивних магазинах, ресторанах, пунктах прокату автомобілів, яхт, катерів, різні подарунки та низка додаткових можливостей. До послуг держателів карток - окрема цілодобова служба підтримки OTP Bank.

Наразі банком емітовано понад 86 тисяч карток платіжної системи Visa.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація