UA

Підведені підсумки конкурсу «Місто квітів» у м. Івано-Франківську

5 вересня на Вічевому майдані відбулося нагородження переможців конкурсу «Місто квітів». Проект був  ініційований у рамках екологічного вектору програми корпоративної соціальної відповідальності АТ «ОТП Банк» за підтримки міської влади та бізнесу.

Переможців було обрано серед  58 учасників конкурсу:

  • 1-ше місце — Зень Лідія Іванівна, яка отримала ноутбук від НТО «Комплект» та поліс добровільного страхування майна «Дім і все, що в НІМ» від СК «UNIQA» на повну вартість майна.
  • 2-ге місце — Петришин Марія Петрівна, вона отримала цифровий фотоапарат від ТЦ «Метро», а також поліс добровільного страхування майна «Перший ризик» на суму відповідальності 100 тис. грн. від СК «UNIQA».
  • 3-тє місце — Молотковський Василь Степанович, він отримав сертифікат на 10 відвідувань театру кіно «Люм'єр» на двох і поліс добровільного страхування майна на суму відповідальності 70 тис. грн. від СК «UNIQA».

«Ми любимо Івано-Франківськ і намагаємося разом об’єднати всіх, хто прагне підкреслити неповторність і красу рідного міста. Для ОТП Банку цінно, що при проведенні конкурсу ми відчули підтримку від жителів міста», - відзначив Олег Володимирович Наворенський, керуючий регіональним відділенням АТ «ОТП Банк» у м. Івано-Франківську.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація