UA

OTP Bank відновив кредитування на купівлю автомобілів

OTP Bank відновив кредитування на купівлю автомобілів для фізичних осіб. Валютою кредиту виступає гривня, його максимальний розмір становить 240 тис. грн., а початковий внесок - не менше 40% від вартості авто. Кредити надаються терміном до 5 років. При цьому передбачається кредитування виключно нових автівок іноземного виробництва (за винятком авто, виготовлених у Китаї, Ірані, Індії, країнах СНД, а також машин марки Daewoo).

Крім того, OTP Bank розробив новий порядок акредитації автосалонів і співпраці з ними. Наразі у банку акредитовано вже понад 55 автосалонів по всій Україні.

Як зазначає член Правління OTP Bank Дмитро Білецький, ринок автокредитів сьогодні динамічно розвивається і фактично є єдиним «драйвером» роздрібного кредитування. «Детальне дослідження існуючих пропозицій на ринку автокредитування, використання великого власного досвіду, уроки, що ми винесли з кризи, дозволили банку розробити і запропонувати оновлений кредит на придбання нових автомобілів. Він передбачає консервативні ризик-параметри, проте лояльну для клієнта ціну без додаткових витрат і прихованих комісій», - підкреслює Дмитро Білецький.   

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація