UA

OTP Bank пропонує клієнтам новий продукт – дебетну платіжну картку Visa Gold

OTP Bank пропонує клієнтам новий продукт – елітну платіжну картку Visa Gold Debit. Держателі цих карток мають можливість відкривати карткові рахунки у гривні або доларах США, отримувати готівку в касах банку, пунктах видачі готівки або в банкоматах як в Україні, так і у будь-якій країні світу, а також у банкоматах OTP Group за єдиним тарифом 0,8%, сплачувати за товари та послуги в більш ніж 13 мільйонах закладів торгівлі та послуг у всьому світі, отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків, що нараховуються банком на залишок грошових коштів на картковому рахунку.

Крім того, держателі Visa Gold Debit можуть бронювати та купувати авіаквитки, бронювати номер у готелі або автомобіль, здійснювати розрахунки в мережі Інтернет, поповнювати рахунки мобільних операторів і купувати ваучери операторів мобільного зв’язку,  Інтернет-провайдерів і IP-телефонії через сайт банку. Держателі карток також мають можливість скористатися системою знижок у рамках Програми Преміальних пропозицій від міжнародної платіжної системи Visa International. Водночас їм надаються послуги термінової заміни картки та екстреної видачі готівки у разі втрати або пошкодження картки за кордоном. За власним бажанням можна оформити додаткову картку на своє ім’я або ім’я довірених осіб.

OTP Bank є асоційованим членом міжнародної платіжної системи Visa International. На сьогоднішній день банком емітовано понад 75 тисяч карток Visa.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація