UA

Призначено нових членів Наглядової ради АТ «ОТП Банк»

16 квітня відбулися Загальні збори Акціонерів АТ «ОТП Банк», у ході яких було затверджено зміни у складі Наглядової ради банку. У зв’язку з закінченням повноважень зі складу Наглядової ради вибули д-р Золтан Денч, пан Норберт Кашшаі та пані Дора Лоштайнер. Новими членами Наглядової ради призначено пана Андраша Бечеі, пана Андраша Грофа та пана Антала Дьюлаварі. Крім того, за рішенням акціонерів подовжено терміном на два роки повноваження Голови Наглядової ради АТ «ОТП Банк» пана Пала Ковача та членів Наглядової ради пана Ласло Вагі, пана Чаба Надь та пана Іштвана Добоша.

Таким чином, до складу Наглядової ради АТ «ОТП Банк» наразі входять: Пал Ковач (управляючий директор, директорат комерційного банкінгу, OTP Bank Plc.), Ласло Вагі (регіональний директор, Будапештський регіон, OTP Bank Plc.), Андраш Бечеі (управляючий директор, директорат роздрібного бізнесу та управління дочірніми компаніями, OTP Bank Plc.), Андраш Гроф (начальник департаменту координації регіональних казначейств і розвитку продуктів, OTP Bank Plc.), Іштван Добош (директор,  департамент операцій SAP, OTP Bank Plc.), Антал Дьюлаварі (начальник департаменту планування та контролінгу, OTP Bank Plc.) і Чаба Надь (директор, радник, OTP Bank Plc.).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація