UA

Відтепер автовласники можуть придбати ексклюзивні пакети послуг від компанії КОРІС Україна в усіх відділеннях OTP Bank, розташованих у містах-мільйонниках

Відтепер власники автомобілів мають можливість придбати ексклюзивні пакети послуг «Одіссей» і «Одіссей Плюс» від компанії КОРІС Україна в усіх відділеннях ОТР Bank, розташованих у містах-мільйонниках - Києві, Дніпропетровську, Одесі, Донецьку, Запоріжжі та Львові.

Пакет «Одіссей» містить наступні сервіси:

  • безкоштовна евакуація автомобіля з місця ДТП або поломки;
  • допомога на місці у випадках проколу колеса, розрядки акумуляторної батареї або раптового закінчення пального;
  • транспортування автомобіля до найближчої СТО;
  • оперативна доставка запасних частин;
  • проживання в готелі; 
  • повернення пасажирів і водія з місця поломки або ДТП до місця проживання в Україні або продовження поїздки;
  • оплата дороги водію до місця ремонту автомобіля;
  • повернення автомобіля, якщо він знайдений після викрадення;
  • юридичний захист; 
  • передача термінових повідомлень;
  • додаткові послуги (допомога у відшкодуванні збитку, тощо).

Вартість пакету «Одіссей» становить 399 грн. на рік.

Пакет «Одіссей Плюс» містить усі послуги Пакету «Одіссей», а також послугу з надання підмінного автомобіля терміном на 3-и доби за рахунок компанії CORIS у випадку, якщо автомобіль користувача знаходиться в ремонті на сервісній станції. Вартість пакету становить 499 грн. на рік.
 
Пакет послуг вважається активним за дві доби після його оплати. Для підтвердження активації пакету послуг та отримання номерної сервісної картки клієнту після оплати пакету у відділенні банку необхідно оперативно зателефонувати за тел.: +38 044 494 31 31 і домовитися про зручний час доставки сервісної картки.

Послуги надаються цілодобово на території України, у країнах Європи та Середземноморського басейну за винятком Лівії, Алжиру і зони військових дій.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація