UA

Насолоджуйтеся щедрими знижками та ексклюзивними пропозиціями від Visa та OTP Bank

Київ, 02 березня, 2010 — міжнародна платіжна система Visa запрошує клієнтів OTP Bank - власників карток Visa Gold і Visa Platinum скористатися перевагами «Програми преміальних Пропозицій». У рамках даної програми власники карток отримують доступ до знижок на товари та послуги в найкращих ресторанах, готелях, розважальних центрах, туристичних фірмах, модних бутиках на території України та за її межами.

Картки Visa Gold і Visa Platinum належать до преміальних карткових продуктів платіжної системи Visa та є надійним платіжним інструментом, що покликаний поліпшити якість життя вимогливих клієнтів. Визнані в усьому світі, преміальні картки Visa приймаються у більш ніж 29 млн. торговельно-сервісних підприємств і надають власникам великі платіжні можливості і фінансову гнучкість. Крім того, преміальні картки Visa Gold і Visa Platinum пропонують власникам додаткові можливості й привілеї у національних і міжнародних торговельно-сервісних підприємствах.

Першу «Програму преміальних Пропозицій» було впроваджено в Україні в 2006 році. З моменту запуску вона кілька разів оновлювалася, в результаті чого був досягнутий оптимальний баланс між пропозиціями місцевих і міжнародних торговельно-сервісних підприємств, а власники преміальних карток Visa отримали доступ до різноманітних пропозицій і привілеїв.

У рамках програми власники преміальних карт Visa Gold і Visa Platinum від OTP Bank можуть скористатися системою знижок у розмірі 5-20% з послідовним покращенням преміальних привілеїв і пропозицій залежно від типу картки і суми покупки, оплаченої за допомогою картки. Детальна інформація про програму доступна на www.visa.com.ua.

«Visa прагне пропонувати власникам карток незмінно високий рівень обслуговування й найкращі пропозиції. Нам приємно відзначити, що OTP Bank, один з наших ключових клієнтів, також дотримується цього принципу і в пакеті Private Banking пропонує вимогливим клієнтам, які потребують не просто надійного платіжного інструменту, але й хотіли б мати доступ до додаткових привілеїв і пропозицій, преміальні картки Visa Gold і Visa Platinum», — зазначила Світлана Георбелідзе, глава представництва Visa в Україні. — «Наше завдання — допомогти власникам карток Visa повною мірою відчути всі переваги та привілеї преміальних карток Visa, і для досягнення цієї мети ми співпрацюємо з обраними партнерами і ретельно вибираємо пропозиції, що дозволяють власникам карток Visa сповна насолодитися життям».
 
Як зазначає начальник управління роздрібного бізнесу OTP Bank Олексій Руднєв, банк використовує суто індивідуальний підхід у роботі зі своїми клієнтами. На сьогоднішній день OTP Bank випустив понад 1,5 тис. карток Visa Gold та 19 карт Visa Platinum. Завдяки «Програмі преміальних пропозицій» картки Visa Gold і Visa Platinum від OTP Bank стануть ще більш привабливими для наших клієнтів».

Про Visa

Visa є глобальною платіжною системою, що забезпечує власникам карток, торговельно-сервісним підприємствам, фінансовим і урядовим установам у більш ніж 200 країнах світу доступ до швидкої, безпечної та надійної мережі електронних платежів. Електронні платежі здійснюються за допомогою глобальної інноваційної процесінгової системи VisaNet, яка здатна обробляти понад 10 000 транзакцій у секунду, забезпечуючи захист від шахрайства для споживачів і гарантії здійснення платежів для торговельно-сервісних підприємств. Visa не є банком, не випускає платіжні картки, не встановлює комісії або відсоткові ставки для споживачів, а також не видає кредити власникам карток. У свою чергу, інноваційні рішення Visa дозволяють фінансовим організаціям пропонувати своїм клієнтам широкий вибір фінансових інструментів, включаючи дебетові, передплачені і кредитні карткові продукти.

Детальніша інформація доступна за адресою: www.visa.com.ua

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація