UA

OTP Bank пропонує представникам малого та середнього бізнесу спеціальну програму лояльності «Бізнес-команда»

OTP Bank пропонує суб’єктам малого та середнього бізнесу спеціальну програму лояльності «Бізнес-команда». Участь у ній можуть взяти як нові, так і діючі клієнти банку. У рамках основного пакету знижок на банківські послуги Лідери  «Бізнес-команд»  мають можливість отримати:

  • знижку на місячний платіж за обслуговування рахунку;
  • спеціальні умови відкриття та обслуговування зарплатних проектів на базі карток Visa International або MasterCard WorldWide;
  • знижку на комісію за видачу коштів з поточного рахунку в національній валюті;
  • встановлення відсоткової винагороди за залишками коштів на поточних рахунках у гривні, доларах США та євро;
  • додаткову відсоткову ставку до діючої ставки за депозитами в гривні, доларах США та євро;
  • пільгові умови на кредитування під заставу депозиту та інші вигідні умови.

Нові члени Команди зможуть скористатися пільговими тарифами на такі банківські послуги, як відкриття поточного рахунку та його обслуговування, протягом трьох місяців. Вартість кожної послуги становить лише 1 гривню

Для участі в «Бізнес-команді» клієнту OTP Bank необхідно лише підписати відповідний договір та «Умови програми» терміном на один рік. Після цього він отримує комплект карток, за допомогою яких зможе залучати партнерів до своєї «Бізнес-команди». Набрані бали конвертуються у знижки та пільги.

Чим більше балів, тим ширший вибір знижок та спеціальних тарифних пропозицій.

Як зазначає начальник управління по роботі з підприємствами малого та середнього бізнесу OTP Bank Юрій Воронюк, дана програма є унікальною на вітчизняному фінансовому ринку. «Програму створено для роботи з клієнтами на довгостроковій основі шляхом надання їм високоякісних фінансових послуг на пільгових умовах», - наголошує він.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація