UA

Визначено чергового переможця загальнонаціональної акції OTP Bank «10 шансів виграти 10 000 гривень до 2010 року»

Визначено чергового переможця загальнонаціональної акції по строкових депозитах для приватних клієнтів «10 шансів виграти 10 000 гривень до 2010 року», що проводить OTP Bank. Так, за результатами розіграшу, що відбувся 3 лютого цього року, володарем грошового призу у розмірі 10 тисяч гривень став Ходоровський Микола Миколайович з міста Києва. 

Нагадаємо, що за умовами акції, кожний клієнт, який у період з 01 грудня 2009 року по 05 лютого 2010 року розмістить у будь-якій установі АТ «ОТП Банк» строковий депозит, матиме можливість виграти грошовий приз у розмірі 10 тисяч гривень, що будуть перераховані на його поточний рахунок в національній валюті.

У акції беруть участь наступні види строкових депозитів:

  • депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору;
  • депозит із щомісячною сплатою відсотків;
  • депозит з правом поповнення та виплатою відсотків після закінчення дії договору.

Валютою депозиту виступають долари США, євро, швейцарські франки або гривні.

Визначення переможця проходить щотижня шляхом випадкового вибору одного депозиту серед усіх депозитів-учасників акції.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація