UA

Компанія «ОТП Лізинг» спільно з «Ауді Центр Київ Юг» та СК «Наста» проводять акцію з фінансування автомобілів «Ауді» в лізинг

Компанія «ОТП Лізинг» спільно з офіційним дилером Audi AG в Україні «Ауді Центр Київ Юг» та страховою компанією «Наста» проводять нову акцію з фінансування в лізинг усього модельного ряду автомобілів Ауді для приватних клієнтів за зниженими відсотковими ставками.

Так, за умовами акції, відсоткова ставка з лізингу в гривні терміном на один рік становить 0%, на два роки - 13%, на три - 17,5%  і на чотири - 19,7%. Авансовий платіж становить 45% від вартості автомобіля. Одноразова комісія - 1,2% від вартості авто. Схема платежів - ануїтетна. Страховий тариф - 7,05% від вартості автівки. Безумовна франшиза - 0% за всіма ризиками. Акція стартує 01лютого.

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» було засновано в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». Основним напрямом діяльності компанії, яка здійснюється відповідно до ліцензії Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, є надання послуг з фінансового лізингу. ТОВ «ОТП Лізинг» входить до мережі лізингових компаній Групи ОТП, що оперують на ринках країн Центральної та Східної Європи, а також є членом Асоціації «Українське об'єднання лізингодавців».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація