UA

Компанія «ОТП Лізинг» пропонує фізичним особам фінансування легкових автомобілів у лізинг

Компанія «ОТП Лізинг» спільно з OTP Bank пропонують приватним клієнтам нову послугу - фінансування легкових автомобілів у лізинг. Строк лізингу становить 4 роки, авансовий платіж дорівнює 55% (у доларах США чи євро) або 45% (у гривнях) від вартості автомобіля. Відсоткові ставки встановлені на рівні 12% + 1M Libor у доларах США, 12% + 1M EURIBOR - у євро та 25% річних у національній валюті. Водночас одноразова комісія становить 1,2% від вартості автівки.

Погашення заборгованості по лізингу та сплата відсотків здійснюється щомісяця в гривні за комерційним курсом банку, що діятиме на дату виставлення рахунку. При цьому клієнт має можливість самостійно обирати зручну для себе схему платежів - ануїтетну або стандартну форми погашення. Зі ставками Libor можна ознайомитись на сайті: http://www.bba.org.uk.

Однією з переваг даної послуги є те, що укладання угод з клієнтами здійснюватиметься через мережу відділень OTP Bank. Адреси відділень банку, в яких укладаються угоди з лізингу легкових автомобілів, можна дізнатися за телефоном Довідкового центру: 0-800-300-0-500.  

Лізингова компанія ТОВ «ОТП Лізинг» була заснована в червні 2008 року як дочірнє підприємство АТ «ОТП Банк». Основним напрямом діяльності компанії, що здійснюється відповідно до ліцензії Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України,  є надання послуг з фінансового лізингу. ТОВ «ОТП Лізинг» входить до мережі лізингових компаній Групи ОТП, які оперують на ринках країн  Центральної і Східної Європи, а також є членом Асоціації «Українське об'єднання лізингодавців».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація