UA

Обсяг залучення строкових депозитів клієнтів малого та середнього бізнесу OTP Bank збільшився в п’ять разів

У третьому кварталі поточного року OTP Bank залучив від суб’єктів малого та середнього бізнесу 173,4 млн. гривень. Так, у звітному періоді представниками МСБ в банку було розміщено 628 строкових депозитів на загальну суму понад 102 млн. грн., що більш ніж в п’ять разів перевищує аналогічний показник, зафіксований у другому кварталі. При цьому вклади юридичних осіб становили 55,4 млн. грн., фізичних осіб-підприємців - 46,7 млн. грн. У гривнях розміщено 34% строкових депозитів, у євро - 36%, у доларах США - 30%. Водночас було оформлено понад 840 ощадних вкладів – із вільним режимом поповнення та зняття коштів - на суму майже 71,4 млн. грн.  Темп приросту ощадних вкладів у порівнянні з другим кварталом становив 46,2%.

На сьогоднішній день завдяки стабільності та високій якості обслуговування все більше представників малого та середнього бізнесу обирають OTP Bank своїм фінансовим партнером. «Це найкращий результат роботи бізнес-лінії МСБ у 2009 році. З одного боку, ми щоденно відмічаємо значний інтерес до депозитних програм банку, з іншого – зростаючу довіру клієнтів, що проявляється в структурі розміщення коштів і збільшенні середнього строку вкладів», - говорить Юрій Воронюк, начальник управління по роботі з підприємствами малого та середнього бізнесу OTP Bank.

OTP Bank пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг для ефективного управління бізнесом, серед яких - різноманітні депозитні програми, спеціальні тарифні пакети, що враховують особливості різних сфер бізнесу, а також кредитні програми під заставу депозитів, що дають можливість швидко отримати необхідні кошти із мінімальними витратами.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація