UA

Відкрилося нове приміщення регіонального відділення OTP Bank у м. Вінниці

9 жовтня відбулася офіційна презентація нового офісу регіонального відділення OTP Bank у місті Вінниці. У ній взяли участь голова Правління OTP Bank Зінков Д.В., член Правління банку Білецький Д.Ю., начальник Вінницького обласного управління Національного банку України Педоренко А.П., представники Вінницької міської ради та ділових кіл міста.

«Відкриття нового приміщення у Вінниці є дійсно знаковою подією, оскільки ще раз підтверджує надійність нашого банку і серйозність намірів нашого акціонера щодо планів розвитку в Україні. У той час, коли багато банків закривають свої відділення, ми продовжуємо відкривати нові сучасні офіси », - говорить керуючий регіональним відділенням OTP Bank у місті Вінниці, Богдан Ропотілов.

За словами пана Педоренка будівля регіонального відділення OTP Bank у Вінниці є найсучаснішим відділенням банку в місті. «Я сподіваюся, що з часом відділення такого високого рівня зможуть відкрити й інші банки», - додав він.

Нове приміщення відповідає всім сучасним вимогам до рівня безпеки, комфорту та оперативності обслуговування клієнтів. Так, до послуг відвідувачів - спеціальна зона, що цілодобово охороняється, де клієнти у будь-який час зможуть зняти готівку, безкоштовно зателефонувати до Довідкового центру банка. Крім того, філія має окрему зону, де фахівці банку надаватимуть клієнтам необхідні консультації з банківських послуг і продуктів, оформлення договорів, і зону для швидкого здійснення щоденних клієнтських операцій з готівкою.

Нова адреса регіонального відділення: 21032,  м. Вінниця, вул. Київська, 38 а

Регіональне відділення OTP Bank у м. Вінниці було створено у жовтні 2005 року. За цей короткий проміжок часу йому вдалося не тільки закріпитися на місцевому фінансовому ринку, але й досягти вражаючих результатів і увійти до п’ятірки лідерів установ банківського сектора у цьому регіоні. У 2007 році відділення посіло перше місце у номінації «Кращий іноземний банк», а у минулому році визнано кращим банком міста в конкурсі «Народний бренд 2008». На базі регіонального відділення нині успішно функціонують відділення: «Вишенське», «Гоголівське», «Коцюбинське», «Слов’янка», «Автосвіт» і «Поділля» у м. Вінниці, відділення у м. Жмеринці,а також представництво у Бершаді.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація