UA

OTP Bank проводить нову акцію для суб’єктів малого та середнього бізнесу - 0% комісії за розрахунково-касове обслуговування зарплатних проектів

OTP Bank проводить нову акцію для всіх суб’єктів малого та середнього бізнесу, які в період з 7 вересня по 31 грудня укладуть з банком договір про обслуговування зарплатного проекту з використанням міжнародних платіжних пластикових карток Visa International або MasterCard WorldWide. Комісія 0% на розрахунково-касове обслуговування зарплатного проекту діє впродовж трьох календарних місяців з моменту підписання відповідного договору.

Також, за умовами акції, вартість одного року обслуговування карткового рахунку для міжнародних платіжних карток Visa Electron/MC Maestro,  емітованих в рамках зарплатних проектів, становить лише 1 гривню.  Обслуговування карткового рахунку включає в себе відкриття, закриття, переоформлення рахунку, виконання операцій за розрахунками, тощо.

На сьогоднішній день завдяки стабільності та високій якості обслуговування все більше представників малого та середнього бізнесу обирають OTP Bank своїм фінансовим партнером. OTP Bank пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг з управління капіталом, серед яких - різноманітні депозитні програми, а також спеціальні тарифні пакети, що враховують особливості різних сфер бізнесу.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація