UA

За підтримки OTP Bank тернопільські спортсмени взяли участь у відкритому чемпіонаті Євразії з пауерліфтингу

Чотири золоті та дві срібні нагороди на відкритому чемпіонаті Євразії з пауерліфтингу та жиму лежачи, що відбувся 6-9 серпня у м. Курську (Російська Федерація), завоювали тернополяни з ФСК «Спорт-Клас», які увійшли до складу національної збірної України. Їхня участь у цьому найпрестижнішому змаганні стала можливою завдяки підтримці OTP Bank.
У змаганнях такого рівня хлопці брали участь уперше. Загалом найсильніші визначалися серед понад трьохсот спортсменів з країн СНД і Прибалтики, а також Ізраїлю та Швеції. Тернопільські атлети зробили вагомий внесок у скарбничку перемог нашої збірної. Так, переможцями у своїх вагових і вікових категоріях стали Андрій Левицький, Віталій Тицька, Тарас Редьква, Андрій Вівчарук. Срібні нагороди здобули Тарас Кузів і Микола Борковський.

«Підтримка талановитої молоді становить основу соціальної політики OTP Bank», - наголошує керуючий Тернопільською філією банку Володимир Тимчий. - «Ми завжди із задоволенням беремо участь у різноманітних просвітницьких, мистецьких і спортивних акціях, головною метою яких є створення оптимальних умов для реалізації як духовного, так  і фізичного потенціалу юнаків, формування здорової і сильної нації», - зазначає він.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація