UA

OTP Bank - генеральний спонсор міжнародного джазового фестивалю «Art jazz cooperation 2009» Луцьк-Рівне

Рівне та Луцьк знову стають столицями українського джазу, принаймні на декілька днів, поки лунатиме міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation», генеральним спонсором якого, другий рік поспіль, виступає OTP Bank.

Фестиваль проходитиме  28-29 серпня у рамках святкування «дня міста», що одночасно відзначатимуть Луцьк і Рівне. Традиційно, протягом двох днів паралельно на сценах рівненського драмтеатру та луцького замку гратимуть яскраві «зірки» української та європейської джазової музики. Серед учасників і гостей фестивалю - відомі вітчизняні та іноземні джазові колективи й виконавці, зокрема, гітарист-віртуоз Енвер Ізмайлов, брас-ансамбль «Каприз» з московського «Большого театру», які представлять програму Новоорлеанського джазу, польський блюзмен Лєшек Драніцкі, українські легенди джазу Юрій George Виноградов та В’ячеслав Полянський, лаунж-проект «Hvoya» (Україна), джаз-дует Олени та Ігоря Перчуків та інші.

Родзинкою цьогорічного фестивалю є започаткування всеукраїнського конкурсу фотографії на джазову тематику «Джазові емоції» – це перший і єдиний проект в Україні. На конкурс надіслано роботи з усіх куточків України. Світлини яскраво представляють український джаз за останні декілька років – концерти українських виконавців, гастролі зарубіжних «зірок», натюрморти з джазовими інструментами, навіть «пластилінові» музиканти.

Детальніша інформація про фестиваль міститься на його офіційному веб-сайті: www.artjazz.info

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація