UA

У червні портфель вкладів фізичних осіб OTP Bank збільшився на 283 млн. грн.

У червні в OTP Bank було розміщено 7776 строкових депозитів на загальну суму понад 680 млн. грн., оформлено більш ніж 7600 ощадних вкладів на суму, що перевищує 460 млн. грн. Портфель вкладів приватних клієнтів банку в цей період збільшився на 283 млн. грн. і досяг 2,7 млрд. грн. При цьому 49% вкладів було розміщено в доларах США, 20% - у гривнях, 29% - в євро та 2% - у швейцарських франках.

Нагадаємо, що за співвідношенням розміру капіталу до депозитного портфеля фізичних осіб OTP Bank посідає перше місце серед двадцяти найбільших банків країни. Наразі даний показник дорівнює 1.7. Таким чином, власний капітал OTP Bank перевищує всі вклади фізичних осіб, що дозволяє банку в разі одночасного звернення клієнтів за своїми вкладами оперативно повернути їм усі кошти.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація