UA

Розширено склад Правління OTP Bank

Згідно з рішенням Спостережної ради OTP Bank новими членами Правління банку призначено Михайла Кузьміна та Міклоша Бебіака. Пан Кузьмін відповідатиме за управління ризиками, зокрема, здійснюватиме контроль за збором кредитів і кредитними ризиками, а також їхній моніторинг і адміністрування. Пан Бебіак, який водночас є Фінансовим директором банку, курируватиме фінансове управління, у тому числі бухгалтерський облік та звітність, фінансовий контролінг, стратегію та управління активами та пасивами. Таким чином, наразі Правління OTP Bank нараховує 7 осіб.

Михайло Кузьмін народився в 1961 році у с. Мощона (Ковельський район Волинської області). У 1983 році закінчив Київський Національний університет ім. Т. Шевченка за спеціальністю «загальна фізика». У 1996 році здобув ступінь кандидата філософських наук. Другу освіту отримав у Манчестерській школі бізнесу (Великобританія, ступінь МБА 2005 року, спеціальність «фінанси»).

Свою діяльність у банківському секторі розпочав у 1997 році. Обіймав посади дилера, начальника відділу, начальника управління, обирався членом Правління в банках Енергобанк і ВАБанк. У 2001-2004 роках обіймав посаду старшого експерта управління ризиками в Райффайзенбанк Україна. В OTP Bank працює з листопада 2006 року на посаді Директора з управління ризиками.

Вільно володіє англійською, російською та українською мовами. Одружений, виховує сина та доньку.

Міклош Бебіак народився в 1961 році в місті Будапешті (Угорщина). У 1983 році закінчив економічний факультет Агрокультурного університету в м. Годоло. Він є кваліфікованим бухгалтером, дипломованим вчителем Банківської Академії в Будапешті (спеціальні курси в Лондоні) і випускником СИСА (Сертифікована Інформаційна Система Аудиторів).

Свою роботу у банківській системі розпочав у 1989 році. Обіймав низку керівних посад у Agrobank, Commerzbank, Deutsche Bank. У 1998 - 2000 роках працював на посаді заступника голови Правління Erste Bank Hungary. У 2000 – 2008 роках - начальник управління контролінгу та бухгалтерії Volksbank в Угорщині. До OTP Bank пан Міклош приєднався в серпні 2008 року.

Вільно володіє англійською, угорською, німецькою та російською мовами. Одружений, виховує двох доньок.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація