UA

Голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков посів третє місце у номінації «Банкір року» за версією газети «Бізнес»

За підсумками 2008 року голова Правління OTP Bank Дмитро Зінков посів третє місце у найпрестижнішій номінації фінансового рейтингу популярного українського щотижневика «Бізнес» -  «Банкір року». Даний рейтинг було сформовано шляхом опитування, що проводилося виданням серед учасників фінансових ринків і чиновників, які регулюють діяльність банківського та страхового секторів.

Як зазначає газета «Бізнес», Дмитро Зінков спромігся забезпечити «м’яку» посадку довіреному йому банку, хоча останній, як і весь ринок, зіткнувся з погіршенням якості кредитного портфеля населення у валюті. «Проте оперативне впровадження банком чіткого комплексу заходів з реструктуризації кредитної заборгованості дозволило у найкоротший термін повернути позичальників «у графік погашення». Водночас вдала структура фондування (невелика частка заощаджень вкладників у зобов’язаннях банку) дала можливість на належному рівні підтримувати ліквідність банку навіть у період паніки серед вкладників», - підкреслює видання.

Нагадаємо, що за підсумками 2007 року Дмитро Зінков посів у цій номінації перше місце.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація