UA

OTP Bank пропонує клієнтам Private Banking ексклюзивний пакет Life Style Management

OTP Bank пропонує заможним клієнтам пакет ексклюзивних послуг Life Style Management, що дозволяє їм ефективно управляти своїм особистим часом. Окрім ключових банківських продуктів і послуг, пакет, зокрема, містить найкращі пропозиції з консьєрж-сервісу, арт-банкінгу, юридичного та податкового консультування, організації різноманітних заходів і свят в Україні й за кордоном, подійного туризму та подорожей.

Дані послуги надаються партнерами OTP Bank - кращими на ринку, досвідченими компаніями з бездоганною репутацією, що працюють задля забезпечення поважним клієнтам банку особливого комфорту й оптимального стилю життя з огляду на їхній високий статус. Відмінна якість сервісу та повна конфіденційність гарантовані статусом партнера OTP Bank.

Не секрет, що досягненням певного статусу виникає й необхідність повністю відповідати тим вимогам, що пред’являються заможним людям. Адже сьогодні важливо вже не тільки вміти заробити гроші, але й грамотно їх витратити. Взявши на себе низку рутинних турбот, персональні менеджери OTP Bank нададуть клієнтам можливість дотримуватися того стилю життя, що приносить їм найбільше задоволення.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація