UA

Відкрилося відділення OTP Bank у місті Бровари

Свою операційну діяльність розпочало відділення OTP Bank у Броварах. Це перша установа банку в цьому місті-супутнику столиці, розташованому від Києва на відстані лише 12 кілометрів. До основних напрямів діяльності відділення належить надання повного спектру високоякісних послуг приватним клієнтам, суб’єктам малого та середнього бізнесу.

Адреса відділення: м. Бровари, вул. Незалежності, 3

За словами голови Правління OTP Bank Дмитра Зінкова, з відкриттям відділення у Броварах завершено формування філійної мережі банку на території України. «Нинішня мережа, що нараховує понад 200 точок продаж, є, на мій погляд, цілком оптимальною. OTP Bank присутній в усіх областях країни й по праву може називатися фінансовим інститутом національного масштабу. Сьогодні спостерігається тенденція до підвищення рівня довіри до нашого банку з боку клієнтів, у нього почали повертатися вкладники. Так, у березні банк залучив від фізичних осіб понад 360 млн. грн. За співвідношенням розміру капіталу до депозитного портфеля фізичних осіб OTP Bank посідає перше місце серед двадцяти найбільших банків країни. Наразі даний показник дорівнює 1.379. Таким чином, власний капітал банку перевищує всі вклади фізичних осіб, що дозволяє банку в разі одночасного звернення клієнтів за своїми вкладами оперативно повернути їм усі кошти. Сподіваюся, що відкриття відділення в Броварах, місті обласного значення, сприятиме подальшому збільшенню нашого депозитного портфеля, адже окрім стабільності й надійності, ми пропонуємо клієнтам високу якість обслуговування, що відповідає найсучаснішим європейським стандартам», - зазначає він. Нагадаємо, що в 2008 році свою операційну діяльність розпочала 81 установа OTP Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація