UA

У першому кварталі 2009 року до системи OTPdirekt підключилися понад 3 тисяч клієнтів

У першому кварталі поточного року до системи дистанційного обслуговування рахунків фізичних осіб OTPdirekt підключилися понад 3 тисяч клієнтів. Загальна кількість користувачів системи становить вже понад 8500 осіб.

Нагадаємо, що система OTPdirekt дозволяє клієнтам OTP Bank (резидентам і нерезидентам) за допомогою телефону або мережі Інтернет ефективно керувати своїми фінансами в будь-який зручний для них час з будь-якої точки світу, заощаджуючи при цьому до 50% на комісіях за перекази.

Дана послуга користується високою популярністю і серед співробітників банку, які під час консультацій мають можливість наочно продемонструвати клієнтам функціональні можливості системи OTPdirekt, серед яких - отримання додаткового прибутку при поповненні й знятті коштів з Ощадного вкладу, сплата всіх комунальних платежів, формування виписок за різними видами рахунків, тощо.

Скористатися послугою можно з будь-якого місця, де є телефон чи доступ до Інтернету. На додаток до стандартної процедури ідентифікації (логін і пароль) OTP Bank спільно з всесвітньо відомою компанією RSA Security запровадив інноваційні персональні ключі (ТоМЃкени) у вигляді зручних брелоків, які щохвилинно генерують паролі протягом 5 років. Такі ключі видаються кожному клієнту, який підключається до системи OTPdirekt. Таким чином, надійний захист послуги та персональний генератор паролів роблять неможливим несанкціоноване використання даної системи.

Підключитися до послуги OTPdirekt можна, зателефонувавши до Довідкового центру або заповнивши заяву на корпоративному веб-сайті OTP Bank.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація