UA

У рамках програми реструктуризації кредитів OTP Bank пропонує приватним клієнтам можливість включити розмір простроченої заборгованості в суму кредиту

У рамках програми реструктуризації кредитів OTP Bank пропонує приватним клієнтам можливість включити розмір простроченої заборгованості в основну суму кредиту, що дозволить їм покращити свою кредитну історію. Нова послуга передбачає переведення «простроченої» заборгованості за кредитом позичальника в категорію «строкової». Таким чином, загальна сума кредиту збільшується на суму прострочених відсотків і відсотків, нарахованих на прострочене тіло кредиту. При цьому банк формує новий графік погашення кредитної заборгованості з урахуванням фінансових можливостей клієнта з обслуговування боргу.

Застосовуючи дану послугу разом з іншими рішеннями, банк надає можливість позичальникам протягом пільгового періоду здійснювати щомісячні платежі за кредитом у оптимальному для них розмірі.

Як зазначає начальник управління роздрібного бізнесу OTP Bank Олексій Руднєв, реструктуризація - це не інструмент тиску банку на позичальника, а можливість для клієнта зменшити навантаження на свій сімейний бюджет до прийнятного рівня. «За 11 років роботи на українському ринку наш банк зарекомендував себе як стабільна клієнтоорієнтована структура, що з розумінням і лояльністю ставиться до кожного позичальника й завжди готова піти йому назустріч. Саме тому OTP Bank зайняв проактивну позицію в питанні реструктуризації.  Ми пропонуємо клієнтам прозорі, прості й стандартні рішення. У свою чергу наші клієнти завжди можуть розраховувати на підтримку й розуміння з боку банку. Наразі вже понад шести тисяч клієнтів успішно скористалися пропозицією банку щодо реструктуризації кредитної заборгованості й оптимізували свої витрати на погашення», - підкреслює він.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація