UA

Перший автомобільний аукціон стартував успішно

На торги було виставлено 50 авто різних за віком, ціною та пробігом. Більшість автомобілів належали людям, які не можуть повернути банкам авто кредити, і тому вирішили скористатися Автомобільним Аукціоном для того, щоб вигідно продати закладені авто та вирішити проблему з кредитом. Торги розпочалися о 12:00 годині і вже до 15:00 успішно закінчилися. Із 50 виставлених лотів успішно було продано 22 автівки, і це менш, ніж за три години загального часу проведення торгів! Сотні українців змогли спостерігати за ходом торгів, багато хто скористався слушною нагодою та унікальною можливістю придбати авто в чудовому стані за оптимальною ціною, «не відходячи від каси» - тобто оформити покупку прямо на Аукціоні! Таким чином, в Україні збільшилась кількість щасливих власників авто, котрі придбали якісний продукт за привабливою ціною, та, окрім того, стільки ж людей змогли оперативно продати свій кредитний автомобіль, та вирішити свою проблему, врегулювавши стосунки з банком, котрому, в свою чергу, більше немає потреби перейматися через надлишкову кількість повернутих авто. Отже, як бачимо, Автомобільні Аукціони – оптимальний варіант, котрий ідеально влаштовує всіх учасників процесу. Найдешевший лот – автомобіль Волга 3110 - зі стартовою ціною лише 900 у.о. було продано за 1 600 у.о., а лотом, проданим за найвищу ціну, став автомобіль Mercedes Benz E 320 – (2005), стартова ціна - 42 000 у.о. – був проданий за 42 300 у.о. Такого ажіотажу столичний Експоцентр не бачив вже давно – вартість деяких лотів, як, наприклад, автомобіля Skoda Octavia (2006) зростала щохвилини і, в результаті стартова ціна 6000 у.о. перетворилася на 11 700! Всі участники були надзвичайно азартними. Для тих, хто не встиг придбати автомобіль – є також гарна новина - цього ж дня в Україні було офіційно запущено інтернет-сайт компанії «Автомобільні Аукціони», де від сьогодні й вестимуться завзяті торги в режимі он-лайн – отже, кожен може знайти «залізного коня» на свій смак на гаманець! Цього ж дня ми офіційно запустили інтернет-сайт компанії «Автомобільні Аукціони», де від сьогодні й вестимуться завзяті торги в режимі он-лайн! Вже наступного тижня на нашому сайті буде виставлено 20 банківських автівок. Отже, в Україні впроваджено кардинально новий спосіб купівлі-продажу авто з пробігом! Тож, долучайтеся – цілком можливо, що авто вашої мрії вже чекає на вас! Бажаємо успіху на аукціоні!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація