UA

Співробітники Львівської філії OTP Bank взяли участь у благодійній акції

Співробітники Львівської філії OTP Bank взяли участь у благодійній акції, у рамках якої перерахували свій одноденний заробіток у фонд ремонту клініки хірургії Львівського медичного університету. Загалом у цій акції взяли участь вісім банків.

Як підкреслює голова Правління банку Дмитро Зінков, OTP Bank сповідує фундаментальні морально-етичні принципи, прийняті у цивілізованому високорозвинутому суспільстві, гостро відчуває свою високу соціальну відповідальність. «Ми завжди із задоволенням беремо участь у різноманітних благодійних, просвітницьких і мистецьких акціях, головною метою яких є підтримка найбільш незахищених верств населення, створення оптимальних умов для реалізації інтелектуального і творчого потенціалу талановитої молоді, тощо. Соціальна політика банку передбачає надання необхідної допомоги дітям-сиротам, інвалідам і людям похилого віку. Водночас велика увага приділяється й фінансуванню лікарняних закладів. Тільки впродовж минулого року банк надав вагому фінансову допомогу Першому благодійному дитячому фонду у м. Ужгороді, міському клінічному пологовому будинку в м. Івано-Франківську, Черкаській обласній лікарні, кардіологічному відділенню «Дитячої клінічної лікарні» в АР Крим, Київському міському центру крові, цілій низці муніципальних благодійних фондів. Соціальна діяльність банку повною мірою відображає нашу велику зацікавленість не тільки в економічному, але й водночас у духовному розвитку країни, формуванні та становленні справжнього громадянського суспільства в Україні», - наголошує Дмитро Зінков.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація