UA

Визначено чергового переможця загальнонаціональної акції «2009 євро до 2009 року»

Визначено чергового переможця загальнонаціональної акції по строкових депозитах для приватних клієнтів «2009 євро до 2009 року». Так, за результатами розіграшу, що відбувся 16 грудня цього року, володаркою головного призу стала Стех Наталія Ярославівна з села Жирівка (Львівська область).

Нагадаємо, що за умовами акції, кожний клієнт, який у період з 3 листопада по 31 грудня 2008 року розмістить у будь-якій установі АТ «ОТП Банк» строковий депозит на термін не менше 3 місяців, матиме можливість виграти грошовий приз у розмірі 2009 євро, що будуть перераховані на його поточний рахунок в національній валюті.

Визначення переможця проходить щотижня за адресою: м. Київ, вул. Фізкультури, 28-Д. Кількість виграшів одного учасника акції є необмеженою.

Крім того, клієнти, які в період дії акції, розмістять у банку строковий депозит на суму від 10 тисяч доларів США чи євро або 50 тисяч гривень, зможуть взяти участь також і у розіграші головного призу -  туристичного пакету на трьох осіб в Швейцарію в будь-який період 2009 року на 9 днів.

Детальніше про умови акції можна дізнатися за телефоном: 8-800-300-0-500, або на корпоративному веб-сайті банку: www.otpbank.com.ua.

В акції беруть участь наступні види строкових депозитів:

Валютою депозиту виступають долари США, євро або гривня.

OTP Bank є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Наприкінці жовтня поточного року розмір відшкодування коштів за вкладами, включаючи відсотки, за рахунок коштів Фонду збільшено до 150 тисяч гривень.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація